god jul

GOD JUL ALLESAMMANS !!! ;D <33
ja min jul har hittils varit jätte bra! hoppas att eran också har varit de!<33
jag har firat julen på de vanliga traditionella sättet, som jag tror att de flesta firar julen på^^ så de finns nog inte så mycket att säga kanske... xD
skriver senare lite om vad jag fick, kanske visar några bilder också :O hihi<3men tills dess-- GOD JUL <333

NY HEADER~ !!!!

YAY! jag har en NY HEADER !!! <33
de är en bild på lilla mig upp i hörnan, och mina japanska favorit killar är oxå tom med på header! :o
Hiroto<33
Shou<33
Reita<33
och en liten till bild på hiroto då han sitter xD<3<3men kommentera gärna och säg vad ni tycker!! <3<3
baibai~

<333<333

Hihi hellojsan! nu är jag hemma hos lilla Emmi! <3 <3
skulle plugga tillsammans men de slutade såhär XDhaha ja vi hade roligt... xD <33 men nu ska vi forsätta (med annat XD) hihi
så bai bai hörs senare <3<3


..:♥ KAWAII ♥:..

Kawaii
ja nu var det dags igen för att göra min "månliga" fakta inlägg! ^^ som jag gör ibland, men den här gången har jag blivit frågad om att skriva om själva kawaii. så de ska jag göra:


. ๑ิ.•ั๑ ~❤~ ๑ิ.•ั๑ .. ๑ิ.•ั๑ ~❤~ ๑ิ.•ั๑ .. ๑ิ.•ั๑ ~❤~ ๑ิ.•ั๑ .. ๑ิ.•ั๑ ~❤~ ๑ิ.•ั๑ .. ๑ิ.•ั๑ ~❤~ ๑ิ.•ั๑ ..

Kawaii är inte bara ett ord på japanska som betyder gullig/gulligt, utan de finns som en helt egen kultur, en livsstil med ordet kawaii!

Kawaii betyder gullig men också söt, barnslig, oskyldig, rörande, hjälplös, sårbart, litet, svagt och patetiskt ^^ Så, hundar som är så klumpiga att de ramlar omkull när de kissar--> är kawaii...!

Allt som är mjukt, rosa och fluffigt är höjden av kawaii. Böra runt gosedjur, klä sig i små veckande kjolar, blåsa bubbelgum och shoppa! Näpna nyckelringar, gulliga klistermärken, söta teddybjörnsberlocker, skära plastalmernackor, rosa ryggsäckar med dinglande gosedjur och krams på sidan och miljoner av gulliga hårsnoddar och spännen i håret, allt de är Kawaii- eller de blir kawaii!


Hello-kitty, den gulliga lilla vita katten, har blivit själva symbolen för kawaii. Hon lanserades redan på 1975 men fick snart konkurrens av Sanrios nya figurer och inte minst utav hela den amerikanska filuren som Snobben. Men i slutet av nittiotalet gjorde hon en segrande comeback i japan, nu som alla tonåringars favorit!
Varför hello-kitty har blivit så långvarig och hållit ut så länge men endå legat på toppen tror Masayo Hirose (arbetar med producentutvecklingen i Tokyo) tror de beror på att även mogna kvinnor gillar hello-kitty och att de inte längre finns någon ålderbegränsning.ja de var allt om KAWAII
nästa gång så har jag lovat att prata om Manga! :O woow XD <3
//
tills dess- baibai

RSS 2.0